2014 m. lapkričio 17 d., pirmadienis

„Lipdykime žiemą“ - kūrybinis konkursas ikimokyklinio amžiaus vaikams





Mokslininkų teigimu, šių metų lapkričio mėnuo yra pats šilčiausias per 134 metus, kada buvo pradėti temperatūrų matavimai. Taigi, žiema kol kas dar snaudžia ir neskuba pas mus ateiti ir leidžia pasidžiaugti šiltesniais orais. Tačiau Kermikams.lt nusprendė nebelaukti nei žiemos nei pirmojo sniego, bei susikurti žiemos nuotaiką ir pradėti lipdyti dabar!

Kviečiame darželius, būrelius ir kitus vaikų sambūrius ir juos lankančius vaikučius, parodyti savo sugebėjimus, smagiai sudalyvauti kūrybiniame konkurse „Lipdykime žiemą“ ir laimėti vertingų prizų.

Konkurso tikslas skatinti vaikus kurti ir taip lavinti jų vaizduotę, kūrybiškumą, saviraišką, komandinį darbą ir kitus įgūdžius. Vaikai ne tik gerai praleis laiką lipdydami savo darbelius, bet ir galės juos pademonstruoti kitiems ir pasivaržyti su vaikais iš visos Lietuvos. 

Šiame konkurse sudalyvauti ir pademonstruoti savo keramikos darbelius kviečiame tik ikimokyklinio amžiaus vaikučius. Pirmąjį konkursą norime skirti patiems mažiausiems molio lipdytojams. Tačiau neatmetame galimybės, kad ateityje surengsime ir daugiau panašių atrakcijų ir vyresniems keramikos mėgėjams.

Kviečiame visas vaikų ugdymo įstaigas kreiptis į mus dėl dalyvavimo šiame konkurse, bei taip pat iš anksto pareikšti nuomonę ar dalyvautumėte panašiuose konkursuose ateityje. Lauksime Jūsų laiškų šiuo adresu prekyba@keramikams.lt.

Daugiau informacijos ir taisykles rasite paspaudę čia.
Čia galite parsisiųsti elektroninę anketos versiją

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą