2014 m. lapkričio 10 d., pirmadienis

Startuoja Keramikams.lt tinklaraštis



Sveiki,  draugai,

Pagalvojome ir nusprendėme, kad galbūt laikas būtų mums pradėti rašyti savo tinklaraštį. Sukurti ir išlaikyti tinklaraštį aktyvų ir įdomų – nelengvas iššūkis, tačiau tikimės nenuvilti mūsų skaitytojų ir klientų, bei rasti laiko parašyti vieną kitą straipsnelį.
Tikimės, kad tai dar labiau pagerins mūsų ryšį su klientu. Tinklaraščio pagalba galėsime geriau ir išsamiau pristatyti savo prekių asortimentą, suteikti praktinių patarimų ir kitos naudingos informacijos bei atsakyti į dažniausiai kylančius klausimus. Nepatingėsime įkelti video ir nuotraukų ir iš mūsų keramikos dirbtuvių.
Kad nepritrūktume idėjų ir kad tinklaraštis sėkmingai gyvuotų, esame atviri jūsų pasiūlymams ir pageidavimams, kokiomis temomis galėtume papildyti jį.
Kuo mūsų tinklaraščio skaitytojai bus aktyvesni ir turės daugiau pasiūlymų ir klausimų, tuo mes jausime didesnę pareigą ir turėsime daugiau idėjų rašyti.


Galbūt sekančioje tinklaraščio temoje praversime mūsų įmonės duris ir leisime skaitytojams iš arčiau susipažinti su mūsų darbo subtilybėmis. Sekite mus!

1 komentaras: